Skicka BK - Sam-laget 6-2 (2-0)
Mål: Stephan 3, Axel 2, Kim.
Lag: Fimpen, Emil, Jessica, Erik, Stephan, Petra, Kim, Axel, Frida samt try-outen Emilia.
Coach: Bruno och Andrea.

Här kommer en sen rapport med vad en kommer ihåg såhär en vecka efter vad som var den roligaste matchen på länge. Redan vid samling var atmosfären uppsluppen, bekantskaper mellan lagen gjorde att stämningen var glad och tjo och tjim, och nästan ingen värmde upp. Utom Bruno, han värmde som satan.

Skicka tog kommandot direkt och vi kunde spela vårat spel, men vad som gjorde den här matchen extra rolig var att vi mötte ett annat spelande lag som använde alla spelare och dessutom inte är störiga grinollar. Ingen hade mössa.

Vi tog ledningen nånstans mitt i halvleken, genom ett mål som i mitt huvud påminner om Kennet Anderssons 2-2-mål mot Rumänien (minus höjden). Lång boll(!) som Stephan med ryggen mot mål nickskarvar över axeln på målvakten. 2-0 gjordes också av Stephan, en frispark från strax utanför straffområdet som dundrades in på målvaktens vänstra sida. Ett unisont  "Ooouuffh" hördes från samtliga spelare och hade målisen vågat ställa sig i vägen hade han följt med in i nätmaskorna.

Under hela första halvlek hade vi ett mycket stabilt försvar. Det grundades redan längst fram med
press från forward (stor eloge till Axel som slet till sig många bollar och skapade vassa målchanser) och bra understöd från mittfältare i pressen.

I andra halvlek fick så Axel göra 3-0 (känslan var "Äntligen!" efter allt hans slit) efter en snoåtsigbollensituation (tror jag?) med kyligt avslut. 4-0 var resultatet av ett snyggt kortpassningsspel mellan Emilia (vilken debut!), Frida och Kim, där de tre zickzackade sig inåt från höger hörnflagga innan Kims tåpaj hittade nättaket.
Här nånstans hände något i Skickas spel, vi tappade positioner och släppte upp motståndarna i farliga lägen. Sam-laget reducerade både en och två gånger innan vi tog tag i saker och ting och kunde punktera matchen. Axels 5-2-mål minns jag inte (var det kanske det som var snoåtsigbollen? Axel? HALLÅ???), 6-2 var en kontring där Stephan och undertecknad fick stora ytor och kunde passa oss nästan fram till mållinjen innan avslut. Sam-laget var som sagt ett spelande lag vilket alltid är roligt, men de får jobba lite på sin defensiv och framförallt hemjobbet om de vill kunna störa lagmaskinen Skicka "Tyskland 2014" BK i höst.

Sammanfattningsvis: Bra match! Kul match! Bruno!